Welke ervaring nodig voor een zeilvakantie......                                                      klik hier voor zeiljachtverhuur

Flottielje

Wanneer u gewend bent aan zeiltochten op IJsselmeer, Oosterschelde of Waddenzee, zal flottieljezeilen weinig problemen geven. Maar ook met zeilervaring op kleinere plassen, kunt u, na een korte gewenning en met wat hulp van de flottieljeleiders, op pad. Mocht u twijfelen aan uw ervaring neem dan even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wilt u bareboat varen, dan dient u een ervaren zeiler te zijn en kleine technische problemen zelf op te kunnen lossen.

Zeiljacht huren (bareboat)

Als je een zeiljacht wilt huren moet je als schipper samen met een ervaren bemanningslid geheel zelfstandig het zeiljacht kunnen varen, dus bijvoorbeeld ook:

  • zelfstandig navigeren
  • zelfstandig ankeren
  • zelfstandig aanleggen
  • zelfstandig afvaren

ankeren_baai_culebrita_400 

Schippers met ruime IJsselmeer en/of Noordzee ervaring kunnen in de regel zelfstandig varen in Griekenland,Turkije en het Caraïbisch Gebied.Voor het huren van een zeiljacht in Kroatië, Itaië, Frankrijk en Spanje is een vaarbewijs voor de schipper verplicht.

Twijfel je of je voldoende ervaring hebt, neem dan telefonisch contact met ons op om te overleggen. Zeker als je wilt gaan zeilen in het Caraïbisch Gebied of in de Cyclades is overleg aan te raden.

 

AAyachting
Prins Hendrikkade 525
1011 TE Amsterdam
Tel    +3120 320 29 27

info@aayachting.nl
www.aayachting.nl
AA Yachting is een onderdeel van BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen

www.bqyachting.com l www.mooiweerzeilen.nl l www.catamaranhuren.nl l www.zeiljachthurengriekenland.nl l www.meezeilengriekenland.nl l www.seniorenzeilvakantie.nl l www.zeilen-griekenland.nl