Zeilvakantie Griekenland  Boeken                                                                                    klik hier voor onze contactgegevens

Hoe werkt dat?

Allereerst maakt u een keuze uit de volgende zeilvakantie mogelijkheden:

 

  • zeiljachtverhuur (zeiljacht huren, bareboat, flottielje)
  • meezeilvakantie
  • zeezeilcursus
  1. zeiljachtverhuur:  klik hier voor zoekmachine en vul het aantal personen en het land van bestemming in. De zoekmachine geeft de zeiljachten weer welke aan u criteria voldoen. U kunt ook voor de uitgebreide zoekfunctie kiezen; hier kunt u meerdere specifieke wensen te kennen geven waaraan het zeiljacht moet voldoen.
  2. elk geselecteerd zeiljacht heeft een pagina met " uitgebreide informatie" onderaan  deze pagina heeft u de mogelijkheid een optie op dit zeiljacht te nemen.
  3. wij kijken voor u of het zeiljacht beschikbaarbaar in de door u aangegeven periode en geven u binnen een werkdag hier uitsluitsel over.

Voor het boeken van een meezeilvakantie of een zeezeilcursus leggen wij u telefonisch of per mail graag de mogelijkheden voor.
 

zeilend  klik hier voor het geven van een zoekopdracht in de database op de homepage


Gebruik de "snel zoeken" zoekmachine om binnen twee stappen uw ideale zeiljacht te vinden. Voor een meer specifieke zoekopdracht klikt u op "uitgebreid zoeken" Ook kunt u de selectie criteria specificeren door de aan de linkerzijde afgebeelde zoekresultaten aan te klikken.
Naast de uitgebreide informatie over het zeiljacht treft u de prijzen per periode aan. Heeft u eerder een zeilboot gehuurd bij AAyachting: dan bieden wij u 5% korting.

 

AAyachting
Prins Hendrikkade 525
1011 TE Amsterdam
Tel    +3120 320 29 27

info@aayachting.nl
www.aayachting.nl
AA Yachting is een onderdeel van BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen

www.bqyachting.com l www.mooiweerzeilen.nl l www.catamaranhuren.nl l www.zeiljachthurengriekenland.nl l www.meezeilengriekenland.nl l www.seniorenzeilvakantie.nl l www.zeilen-griekenland.nl